Dep de ontdooide kabeljauwfilet goed droog met papier.
2
Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd met een mandoline de courgette tot tagliatelle.
3
Maal het knabbelspek fijn in een keukenmachine of blender. Rasp de Parmezaanse kaas en meng dit samen met de panko, knoflookpoeder, uienpoeder, peterselie en 3 el olie door het gemalen knabbelspek.
4
Leg de vis in een ovenschaal en bedek met het mengsel voor de korst. Plaats de ovenschaal in de oven en bak 8 tot 12 min. De baktijd is afhankelijk van de dikte van de vis.
5
Halveer intussen de venkel in de lengte en snijd vervolgens in dunne plakjes van een ½ cm. Verhit de overige olie in een grote koekenpan op hoog vuur. Bak de courgette en venkel 2 min. aan op hoog vuur. Voeg de Provençaalse kruiden en tomatenblokjes toe en laat het nog 3 min. doorkoken op middelhoog vuur.
6
Serveer de courgettepasta samen met de vis.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.