Een feestje voor het oog én voor je mond: kabeljauw met een krokante korst van knabbelspek. De vis bereid je in de oven, waardoor de korst lekker krokant wordt. Maak de tagliatelle van courgette en serveer samen met de vis.
Tip: geen mandoline? Gebruik een kaasschaaf!
Geef je vis een krokant jasje voor extra smaak en textuur, zoals bij dit recept van DekaMarkt. Zo is deze pangasiusfilet met notenkruidenkorst verrukkelijk! De notenkruidenkorst bestaan uit hazelnoten, macadamianoten, dille, peterselie, ansjovisfilets en panko. En ook fijn: het duurt nog geen 15 minuten om te maken!
Op zoek naar een ander visrecept met een notenkorst? Maak dan deze kabeljauw met pistachekorst met doperwten-mangosalade. De kabeljauw bestrooi je met fijngehakte pistachenoten en panko, waardoor je een crunchy korst krijgt.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment