Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de wortels in frietjes. Meng in een schaal de wortelfrietjes met 4/5 van de olijfolie, zout, peper en de kruidenmix voor patat & frites. Bak de groentefriet 30 min. in de oven, schudt regelmatig om. Bak vervolgens de broodjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Snijd het takje dille fijn. Snijd de kabeljauw zeer fijn en meng in een schaal met het ei, de bloem, dille en flink wat peper en zout. Vorm het kabeljauwmengsel tot burgers ter grootte van de afbakbroodjes.
3
Verhit de rest van de olijfolie in een koekenpan en bak de burgers gaar op middelhoog vuur. Snijd de rode ui in ringen.
4
Snijd het takje dille fijn en meng in een schaaltje met alle overige ingrediënten voor de saus door elkaar.
5
Snijd de afbakbroodjes open en beleg met sla, de visburger, dillesaus en uienringen. Serveer de burgers met groentefriet en overige dillesaus.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.