Kaneel scones met blauwe bessen jam en clotted cream
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
20 min
Totale tijd
40 min
Ingrediënten
12 stuks
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 180 °C. Verwarm een pan met ½ van de blauwe bessen, het water, ½ van de Verstegen Kaneel (gemalen) en de ahornsiroop. Breng het geheel langzaam aan de kook en kook dit 10 min. in, zodat er een jam ontstaat. Plaats de blauwe bessen jam in de koelkast tot verder gebruik.
2
Bereid ondertussen de scones volgens de aanwijzingen op de verpakking met de mixer en de overige Verstegen Kaneel gemalen.
3
Verdeel de scones over een met bakpapier beklede bakplaat en plaats 20 min. in de oven.
4
Haal de scones uit de oven en laat 5 min. afkoelen. Halveer de scones en beleg met de clotted cream en blauw bessen jam. Garneer de scones met de overige blauwe bessen en serveer.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.