Verwarm de oven voor op 180°C boven- en onderwarmte. Verdeel de friet over een bakplaat en besprenkel met de olijfolie en een snuf peper en zout.
2
Verhit ½ van de roomboter in een pan op middelhoog vuur en voeg het vlees toe. Breng op smaak met wat peper en zout en schroei rondom dicht. Voeg de kebabkruiden toe samen met het water en bak gaar.
3
Pel en snijd de rode ui in ringen en de komkommer en tomaten in blokjes.
4
Vet een ovenschaal in met de overige roomboter. Verdeel de gare friet over de bodem. Beleg met de kebab en top af met de geraspte kaas en wat peper en zout. Schuif voor 10 min. in de oven.
5
Garneer de kapsalon kebab met de sla, ui, komkommer, tomaat en knoflooksaus.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.