Verwarm de frituurpan voor op 140°C en verwarm de oven voor op 180°C.
2
Schil de aardappelen en snijd deze in gelijke repen van 1 cm dik, spoel de aardappelen af. Dep droog en frituur 6 min. op 140°C. laat de aardappelen vervolgens 10 min. afkoelen op keukenpapier.
3
Verwarm de frituur naar 180°C. Bak ondertussen het rundergehakt in 6 min. rul en snijd de tomaat in blokjes van 1 cm.
4
Frituur de frites nog 4 min. tot goudbruin op 180°C. Haal de patat/frites uit de frituur en verdeel hier de Verstegen Mix voor Patat/Frites over.
5
Verdeel de frites over een met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel het gehakt, de tomaten, mais en cheddarkaas er overheen. Zet de bakplaat 10 min. in de voorverwarmde oven tot de cheddarkaas is gesmolten.
6
Haal de kapsalon uit de oven en verdeel dit over 4 borden. Serveer de kapsalon met de ijsbergsla, jalapeñopepers en knoflooksaus.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.