Pel en snipper de ui. Pel de knoflook en hak fijn. Snijd de paprika in halve reepjes. Laat de kapucijners en tuinbonen uitlekken in een zeef.
2
Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Fruit de ui en knoflook 2 min. aan. Voeg de paprika toe en laat 2 min. meebakken. Draai het vuur laag, voeg de kerrie toe en laat nog 1 min. meebakken.
3
Voeg de mosterd, kapucijners, tuinbonen en groentebouillon toe en breng het geheel aan de kook. Sluit de pan met het deksel en laat het geheel 15 min. stoven op laag vuur.
4
Kook ondertussen de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pluk de peterselie en hak grof.
5
Serveer de bonen op de quinoa en maak het gerecht af met platte peterselie.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.