Print opties

Sluiten

Karameltaart zonder toegevoegde suikers

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
20 min
Totale tijd
50 min

Ingrediënten

12 stuks
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden
1
Verwarm de oven voor op 170ºC. Haal de boter uit de koelkast.
2
Voeg amandelmeel, havermeel, speculaaskruiden, zout, ahornsiroop en 130 gr boter toe aan een kom en kneed tot een glad deeg.
3
Vet de taartvorm (ø25 cm) in met de resterende boter en bekleed met het deeg. Bak de bodem 20 minuten in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en laat afkoelen.
4
Hak ondertussen de noten grof. Verwijder de pit van de dadels en laat 10 minuten weken in warm water. Spoel daarna af.
5
Smelt de kokosolie in een steelpan. Voeg dit samen met de dadels en de amandelpasta toe aan een keukenmachine en meng tot een karamel-achtig mengsel. Voeg toe aan de taartbodem en maak af met de grof gesneden noten.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.