Print opties

Sluiten

Kebab in pitabroodjes met yoghurtsaus en rode kool

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Verhit 2/5 van de olijfolie in een grote pan en bak de Planted - Kebab Original in twee delen knapperig (als de pan te vol is, wordt de kebab niet goed knapperig).
2
Pel en snijd de ui in ringen en snijd de tomaat in plakjes. Snijd de rode kool in dunne reepjes.
3
Pers het sap uit de citroen. Meng voor de yoghurtsaus de sojayoghurt, overige olijfolie, citroensap en bieslook en breng op smaak met zout en chilipeper.
4
Bereid ondertussen de pitabroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
5
Vul de pitabroodjess met Planted – Kebab Original, rode ui, tomaat, rode kool, ijsbergsla en de yoghurtsaus.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.