Pel en hak de knoflook en ui fijn. Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en hak fijn. Hak de peterselie en dille fijn. Meng het gehakt met knoflook, ui, paprika, paprikapoeder, komijnpoeder, wat peper en zout, ½ van de peterselie en ½ van de dille.
2
Snijd de wraps in vierkantjes. Besmeer op elke wrap een laag van het gehaktmengsel. Zorg ervoor dat het mooi egaal verdeeld is tot aan de randjes. Stapel de vierkante wraps op elkaar en snijd in vier stroken. Kantel deze stroken en leg ze tegen elkaar aan. Steek vier prikkers hierin en snijd weer in 4 stroken.
3
Gril de kebab wrap spiesjes in een grillpan in 8–10 min. rondom gaar en goudbruin.
4
Meng ondertussen de Griekse yoghurt met de overige dille en breng op smaak met peper en zout. Garneer de kebab spiesjes met de overige peterselie en serveer met de dressing.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.