Print opties

Sluiten

Kerrieboter

Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
10 min

Ingrediënten

1 stuk
Ingrediënten
1
Verwarm de zonnebloemolie in een kleine koekenpan. Voeg de kerrie toen en fruit licht aan op laag vuur, zodat de smaken en geuren goed vrij komen. Let wel op dat dit niet verbrand! Blus af met de gembersiroop en laat afkoelen.
2
Haal de boter uit de koelkast om op kamertemperatuur te komen. Klop de roomboter op in de keukenmachine of in een kom met behulp van een mixer. Wanneer de boter lichter word van kleur is deze genoeg opgeklopt.
3
Meng de kerrie en gember door de opgeklopte boter. Breng op smaak met zeezout.
4
Serveer de kruidenboter direct met een stukje brood of maak er een rol van om te bewaren.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.