Kook de pasta volgens aanwijzingen op de verpakking, spoel daarna koud met koud water en laat goed uitlekken.
2
Snijd de paprika in halve reepjes. Snijd de komkommer over de lengte in kwarten en verwijder de zaadlijsten. Snijd daarna in reepjes. Snijd de cherrytomaatjes in kwarten. Laat de mais uitlekken.
3
Schenk de witte wijnazijn in een grote kom en meng dit met de mosterd, honing en Italiaanse kruiden. Schenk rustig en al roerend de olijfolie erbij. Breng de dressing op smaak met een snufje zout.
4
Meng de pasta, paprika, komkommer, cherrytomaatjes, mais en veldsla en breng het op smaak met de dressing.
5
Rasp wat Parmezaanse kaas over de pastasalade en maak het af met een aantal blaadjes basilicum.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.