Print opties

Sluiten

Kikkererwten masala

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Pel en snipper de ui en de knoflook. Snijd de tomaten in blokjes en zet apart.
2
Verhit een pan met de olijfolie en fruit de ui. Voeg de knoflook en de kruidenpasta toe. Schep op hoog vuur om voor ongeveer 1 min. Voeg 2/3 van het water toe en roer tot het water verdampt is.
3
Voeg de tomatenblokjes uit blik toe en meng goed. Verlaag het vuur en laat 3-5 min. pruttelen.
4
Laat de kikkererwten uitlekken in een zeef. Voeg de kikkererwten, de vers gesneden tomaten en het overige water toe. Laat de kikkererwtencurry 8-10 min. op laag vuur sudderen met een deksel op de pan.
5
Bak ondertussen het naanbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd het takje koriander fijn.
6
Garneer de kikkererwten masala met de koriander en serveer met het naanbrood.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.