Print opties

Sluiten

Kikkererwtencurry met sugarsnaps en pinda

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Schil of was de zoete aardappel. Snijd in blokjes van 2 bij 2 cm. Snijd de paprika in reepjes en de bosui in ringetjes.
2
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3
Verhit de olie in een hapjespan op middelhoog vuur en bak de bosui, paprika en zoete aardappel 5 min. Voeg de kikkererwten in currysaus met het water toe. Roer goed door, breng zachtjes aan de kook, doe een deksel op de pan en stoof 6 min.
4
Voeg de sugarsnaps toe en laat nog eens 6 min. meestoven met deksel op de pan.
5
Snijd ondertussen de limoen doormidden en pers het limoensap uit. Snijd de koriander grof.
6
Verdeel de rijst en curry over de borden. Maak het af met limoensap en koriander en garneer met pinda’s.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.