Verwarm de oven voor tot 200°C. Verdeel de zoete aardappelfriet over een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel de friet met ¾ van de zonnebloemolie en schep om. Bak de friet in de voorverwarmde oven in ongeveer 30 min. gaar.
2
Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd in blokjes. Pel en snijd de rode ui in halve ringen. Snijd de komkommer in plakjes. Laat de kikkererwten goed uitlekken.
3
Verhit de overige zonnebloemolie in een koekenpan. Bak de paprika 2 min. Bestrooi met de shoarmakruiden. Schep de kikkererwten erdoor en bak de kikkererwtenshoarma 3 min.
4
Pel de knoflook en pers boven de yoghurt uit. Hak de peterselie fijn.
5
Schep de zoete aardappelfriet op de borden. Verdeel er de ijsbergsla, rode ui, komkommer en de kikkererwtenshoarma over. Besprenkel met de knoflookyoghurt en bestrooi met de kaas en de peterselie
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.