Recepten
Kies je menugang
Ontbijt
Lunch & brunch
Tussendoortjes
Voor- & tussengerechten
Recepten avondeten
Bijgerechten
Sauzen & dressings
Desserts & gebak
Borrelhapjes & snacks
Dranken & cocktails
Cuisine
Aziatisch
Italiaans
Mexicaans
Grieks
Mediterraans
Spaans
Hollands
Frans
Amerikaans
Midden-Oosters
Uitgelicht
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Wat eten we vandaag?
Kerst recepten
Recepten avondeten
Makkelijke recepten
Vegetarische recepten
Inspiratie
Inspiratie
Kerst recepten
Handige weekmenu's
Proeverijen & events
Kookvideo's
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Kooktips & blogs
Experiences
Over ons
Over ons
Wie zijn wij?
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Eatertainers
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Samenwerken
Home
Alle recepten
Kies je menugang
Ontbijt
Lunch & brunch
Tussendoortjes
Voor- & tussengerechten
Recepten avondeten
Bijgerechten
Sauzen & dressings
Desserts & gebak
Borrelhapjes & snacks
Dranken & cocktails
Cuisine
Aziatisch
Italiaans
Mexicaans
Grieks
Mediterraans
Spaans
Hollands
Frans
Amerikaans
Midden-Oosters
Uitgelicht
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Wat eten we vandaag?
Kerst recepten
Recepten avondeten
Makkelijke recepten
Vegetarische recepten
Inspiratie
Kerst recepten
Handige weekmenu's
Proeverijen & events
Kookvideo's
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Kooktips & blogs
Experiences
Over ons
Wie zijn wij?
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Eatertainers
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Samenwerken
Aanmelden
Print opties
Titel
Afbeelding
QRCode
Ingrediënten
Informatie
Instructies
Printen
Sluiten
Kimchi fried rice met gochujang
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
Ingrediënten
2 personen
Ingrediënten
150 gr pandanrijst
1 grote prei
1 teentje knoflook
2 stengels bosui
2 nori vellen
4 el sesamolie
1 snufje Peper en zout
1 el gochujang
200 gr kimchi
2 eieren
1 tl zwarte sesamzaadjes
4 takjes koriander
1
Breng een pan met water aan de kook en kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Maak de prei schoon en snijd in ringen. Pel de knoflook en pers uit. Hak de bosui in ringen en snijd de nori vellen in dunne reepjes.
3
Verhit de helft van de sesamolie in een pan op hoog vuur en bak de prei met peper en zout 5 min. Voeg de gochujang toe en bak nog 2 min mee.
4
Voeg de rijst, kimchi en de knoflook toe. Roerbak 5 min. op hoog vuur. Breng op smaak met peper en zout.
5
Verhit de overige sesamolie in een koekenpan en bak spiegeleieren. Hak de koriander fijn.
6
Serveer de fried rice met de spiegeleieren, bosui, nori vellen, sesamzaadjes en koriander.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.