Print opties

Sluiten

Kimchiboter

Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
10 min

Ingrediënten

1 stuk
Ingrediënten
1
Laat de roomboter op kamertemperatuur komen.
2
Verwarm de sesamolie in een kleine koekenpan. Fruit de kimchi kruiden licht aan op laag vuur, let op ze niet verbranden! Laat dit goed afkoelen.
3
Klop de roomboter op in de keukenmachine of in een kom met behulp van een mixer. Wanneer de boter lichter word van kleur is deze genoeg opgeklopt.
4
Meng de kimchi kruiden en ¾ van de sesamzaadjes door de opgeklopte boter. Strooi de rest van de sesamzaadjes over de boter bij serveren. Breng op smaak met zeezout.
5
Serveer de kimchiboter direct met een stukje brood of maak er een rol van om te bewaren.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.