Breng het water met het bouillonblokje aan de kook. Draai zodra het water kookt het vuur laag, gaar de kip 7 min in de pan.
2
Zet het vuur uit en laat de kip nog eens 7 min. nagaren in het kookvocht.
3
Meng in een kom de mayonaise, het citroensap, de mosterd, de dragon en de bosui en breng op smaak met peper en zout.
4
Haal de kip uit het kookvocht. Pluk de kip in stukjes en meng met het mayonaisemengsel.
5
Snijd de focaccia’s in de lengte open. Beleg de onderkant van de focaccia’s met ijsbergsla, kipsalade en de plakjes komkommer. Dek af met de bovenkant van het brood en snijd in 2 stukken.
Tip: Voor een gezondere variant kun je de mayonaise vervangen door magere kwark.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.