Print opties

Sluiten

Kip en sudzuk rijstschotel

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
45 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Snijd de sudzuk in plakjes. Verhit een droge pan en bak de sudzuk plakjes in 2-3 min. krokant. Haal uit de pan en zet apart.
2
Snijd de kippenborst in plakken. Bak de kippenborst in de losgekomen olie van de sudzuk en breng op smaak met paprikapoeder, komijn en wat peper en zout. Bak in 5-6 min. gaar en goudbruin. Haal de kippenborst uit de pan en zet apart.
3
Pel en snipper ondertussen de ui en knoflook en snijd de gegrilde paprika in repen. Voeg de ui en knoflook toe aan de pan en bak 2 min. Voeg de gegrilde paprika en ajvar toe en roer goed door. Voeg de rijst en kippenbouillon toe en laat dit voor 15 min. koken tot de bouillon is verdampt. Als laatste voeg je de kippenborst en sudzuk toe. Hak de peterselie fijn en garneer over de rijstschotel.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.