Print opties

Sluiten

Kip goulash met champignons

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
45 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Pel de ui en snijd in halve ringen. Snijd de paprika in blokjes. Snijd de champignons in kwarten.
2
Verwarm de olijfolie in een grote braadpan op middelhoog vuur. Fruit de ui, paprika en champignons 2 min. aan. Voeg de tomatenpuree toe en laat 2 min. mee bakken.
3
Snijd intussen de kipfilet in blokjes van ongeveer 2 cm. Voeg de kip toe, draai het vuur laag en laat 10 min. bakken, schep regelmatig om.
4
Snijd intussen de tomaat in blokjes. Voeg de tomaat en paprikapoeder toe en laat 2 min. meebakken.
5
Voeg het water en blokje kippenbouillon toe en breng het geheel aan de kook. Sluit de pan met het deksel en laat het geheel 15 min. stoven op laag vuur. Roer regelmatig door.
6
Pluk de blaadjes van de peterselie en hak deze grof. Roer kort voor serveren de crème fraîche door de goulash en maak af met de peterselie.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.