Print opties

Sluiten

Kip gyoza

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
45 min

Ingrediënten

15 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Schil en rasp de gember. Doe het kippengehakt samen met de geraspte gember, 2/5 van de sojasaus, ½ van de sesamolie en de witte peper in een mengkom en meng tot al het vocht is opgenomen. Vul de gyoza vellen met een volle theelepel vulling en vouw deze dicht met plooien.
2
Verhit de olijfolie in een antiaanbakpan op middelhoog vuur en bak de gyoza goudbruin. Voeg het water toe en dek direct de pan af met een deksel. Stoom de gyoza 8 min. op laag vuur.
3
Snipper het groen van de bosui fijn. Meng met de rijstazijn, de overige sojasaus en de overige sesamolie. Serveer als dipsaus bij de kip gyoza.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.