Print opties

Sluiten

Kip katsu met sperziebonen

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Breng twee pannen met water aan de kook. Maak de sperziebonen schoon en halveer ze. Kook in een pan de sperziebonen in 8 min. gaar. Kook in de andere pan de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Pel en snipper de ui. Verhit de helft van de zonnebloemolie in een pan op middelhoog vuur en fruit de ui. Voeg de kokosmelk, sambal, kerriepoeder en peper en zout toe en breng aan de kook.
3
Maak een papje door de maïzena en het water te mengen en voeg samen met de sperziebonen toe aan de ui. Mix alles door elkaar en laat zachtjes doorkoken.
4
Verhit ondertussen de overige zonnebloemolie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de krokante kipburgers aan beide kanten goudbruin.
5
Snijd de kipburgers in gelijke repen. Serveer de rijst met de sperziebonen, krokante kipburger en garneer de sperziebonen met de kokosrasp.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.