Snijd de kipdijfilet in blokjes van 2 cm. Pel en snijd de knoflook fijn.
2
Verhit een pan met ½ van de zonnebloemolie en bak de kippendij 2 min. Voeg de kerriepoeder, kurkumapoeder, kokosmelk, kippenbouillontablet en knoflook toe. Bak de kipdijfilet in 10 min. gaar.
3
Breng een pan met water aan de kook en kook ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af.
4
Pel de rode ui en snijd in kwarten. Verhit een pan met de resterende zonnebloemolie en bak de rode ui op middelhoog vuur in 5 min. glazig en gaar.
5
Breng een pan met water aan de kook en kook de snijbonen in 2 min. beetgaar en giet deze af.
6
Serveer de kip kerrie met de rijst, snijbonen en rode ui.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.