Snijd de bosui in ringen, houd het groen apart. Pel de knoflook en hak fijn. Schil de wortel, halveer en snijd in plakjes. Snijd de kipfilet in blokjes van ongeveer 2 cm.
2
Verhit de zonnebloemolie in een hapjespan op middelhoog vuur. Voeg de blokjes kipfilet toe en bak in 5 min. rondom bruin. Voeg het witte deel van de bosui, de knoflook en wortel toe en laat 2 min. meebakken.
3
Voeg de korma kruidenpasta toe en laat 2 min. meebakken. Spoel ondertussen de kikkererwten onder stomend water. Voeg de kikkererwten en kokosmelk toe en breng het geheel aan de kook. Sluit de pan met het deksel en stoof 15 min. op laag tot middelhoog vuur.
4
Bereid ondertussen het naanbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking.
5
Schil de mango en verwijder de pit. Snijd in blokjes van ongeveer 1 cm. Verwijder eventueel de zaadjes van de rode peper en hak fijn. Pluk de koriander en hak 2/3 fijn. Meng de mango, rode peper en gehakte koriander.
6
Serveer de kip korma met de mango salsa en naanbrood. Maak het geheel af met de groene bosui en koriander.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.