Rasp de schil van ½ van de limoen (rasp het witte gedeelte niet mee, dit is bitter) en pers het sap eruit. Snijd de overige limoen in parten.
2
Snijd de krieltjes in plakjes en spoel af onder koud water. Zet de krieltjes in een pan net onder water en breng aan de kook. Kook de krieltjes in 5 min. beetgaar en giet af.
3
Marineer ondertussen de kipfilet met 2/3 van de Verstegen WSM Kip Madras en ½ van de zonnebloemolie en laat dit 10 min. marineren in de koelkast.
4
Verwarm een pan met de overige zonnebloemolie en bak de krieltjes, broccoliroosjes en doperwten 4 min. Voeg de overige Verstegen WSM Kip Madras toe en blus af met de kokosmelk, limoenrasp en -sap. Laat het geheel 5 min. zachtjes inkoken.
5
Verwarm ondertussen een grillpan en gril de kipfilet in 8 min. gaar.
6
Verdeel de groenten over de borden en leg hier de gegrilde kipfilet op. Serveer de kip madras met de limoenpartjes.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.