Print opties

Sluiten

Kip madras met krieltjes en groenten

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Rasp de schil van ½ van de limoen (rasp het witte gedeelte niet mee, dit is bitter) en pers het sap eruit. Snijd de overige limoen in parten. 
2
Snijd de krieltjes in plakjes en spoel af onder koud water. Zet de krieltjes in een pan net onder water en breng aan de kook. Kook de krieltjes in 5 min. beetgaar en giet af.  
3
Marineer ondertussen de kipfilet met 2/3 van de Verstegen WSM Kip Madras en ½ van de zonnebloemolie en laat dit 10 min. marineren in de koelkast.  
4
Verwarm een pan met de overige zonnebloemolie en bak de krieltjes, broccoliroosjes en doperwten 4 min. Voeg de overige Verstegen WSM Kip Madras toe en blus af met de kokosmelk, limoenrasp en -sap. Laat het geheel 5 min. zachtjes inkoken.  
5
Verwarm ondertussen een grillpan en gril de kipfilet in 8 min. gaar.  
6
Verdeel de groenten over de borden en leg hier de gegrilde kipfilet op. Serveer de kip madras met de limoenpartjes.  
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.