Pel en snipper 2/3 van de knoflookteentjes. Verhit de helft van de olijfolie in een hoge pan en fruit deze. Voeg de rijst toe en bak 2 min. mee.
2
Voeg daarna water toe, zodat de rijst net onder water staat. Laat langzaam koken tot al het vocht is verdwenen en de rijst zacht is. Mocht de rijst droogkoken voordat de rijst gaar is, voeg dan wat extra water toe. Kook ondertussen in een andere pan de sperziebonen beetgaar.
3
Verwarm de overige olijfolie in een koekenpan. Snipper de ui en de overige knoflook en fruit in de koekenpan. Snijd de kipfilet, paprika en tomaten in blokjes en bak deze samen met de madras kruiden gaar. Voeg de crème fraîche toe aan het geheel, meng en breng op smaak met peper en zout.
4
Snijd de takjes koriander fijn. Serveer de curry met de sperziebonen en rijst, garneer met de gesneden koriander.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.