Print opties

Sluiten

Kip Milanese met Caesar salade

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
35 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Leg de kipfilets tussen twee vellen bakpapier en sla met behulp van een vleeshamer plat tot een gelijke dikte. Breng op smaak met peper en zout.
2
Klop de eieren los. Zet drie diepe borden klaar: één met bloem, één met losgeklopt ei en één met een mengsel van panko en geraspte Parmezaanse kaas. Haal de kipfilets door de bloem, het ei en het panko-kaasmengsel.
3
Verhit de roomboter in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de kipfilets in 4-5 min. per kant goudbruin en gaar. Laat uitlekken op keukenpapier.
4
Snijd de romaine sla klein. Snijd de komkommer in kleine blokjes en de radijsjes in dunne plakjes. Pel en snijd de rode ui in kleine blokjes. Hak de bieslook fijn. Meng de romaine sla, komkommer, radijsjes en rode ui met de caesar dressing.
5
Verdeel de salade over de borden, gevolgd door de kip Milanese. Garneer met bieslook en serveer.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.