Print opties

Sluiten

Kip-paprikaspiesen met mangosalsa

Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
1u 0min
Totale tijd
1u 10min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden
1
Meng sojasaus, 2/5 van de honing, 2/3 van de olie, knoflook, een derde van het limoensap en de -rasp, peper en zout in een kom en marineer hierin de kipblokjes minimaal 30 minuten.
2
Snijd de paprika’s in blokjes. Rijg de kip met de paprika aan de prikkers en gril de spiesen in een grillpan óf op de barbecue in 8-10 minuten goudbruin. Keer de spiesen regelmatig.
3
Verhit voor de mangosalsa de resterende olie olie in een sauspan en fruit de rode ui 1 minuut aan. Voeg rode peper en gember toe en bak deze kort mee. Doe de helft van de mango samen met 3 el honing en het water bij de uien, breng het geheel aan de kook en laat 20 minuten zachtjes sudderen, tot de mango zacht is.
4
Haal van het vuur, laat iets afkoelen en meng de rest van de mango, de rest van het limoensap en de -rasp en de koriander erdoorheen en breng op smaak met peper en zout.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.