Meng sojasaus, 2/5 van de honing, 2/3 van de olie, knoflook, een derde van het limoensap en de -rasp, peper en zout in een kom en marineer hierin de kipblokjes minimaal 30 minuten.
2
Snijd de paprika’s in blokjes. Rijg de kip met de paprika aan de prikkers en gril de spiesen in een grillpan óf op de barbecue in 8-10 minuten goudbruin. Keer de spiesen regelmatig.
3
Verhit voor de mangosalsa de resterende olie olie in een sauspan en fruit de rode ui 1 minuut aan. Voeg rode peper en gember toe en bak deze kort mee. Doe de helft van de mango samen met 3 el honing en het water bij de uien, breng het geheel aan de kook en laat 20 minuten zachtjes sudderen, tot de mango zacht is.
4
Haal van het vuur, laat iets afkoelen en meng de rest van de mango, de rest van het limoensap en de -rasp en de koriander erdoorheen en breng op smaak met peper en zout.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.