Recepten
Kies je menugang
Ontbijt
Lunch & brunch
Tussendoortjes
Voor- & tussengerechten
Recepten avondeten
Bijgerechten
Sauzen & dressings
Desserts & gebak
Borrelhapjes & snacks
Dranken & cocktails
Cuisine
Aziatisch
Italiaans
Mexicaans
Grieks
Mediterraans
Spaans
Hollands
Frans
Amerikaans
Midden-Oosters
Uitgelicht
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Wat eten we vandaag?
Kerst recepten
Recepten avondeten
Makkelijke recepten
Vegetarische recepten
Inspiratie
Inspiratie
Kerst recepten
Handige weekmenu's
Proeverijen & events
Kookvideo's
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Kooktips & blogs
Experiences
Over ons
Over ons
Wie zijn wij?
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Eatertainers
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Samenwerken
Home
Alle recepten
Kies je menugang
Ontbijt
Lunch & brunch
Tussendoortjes
Voor- & tussengerechten
Recepten avondeten
Bijgerechten
Sauzen & dressings
Desserts & gebak
Borrelhapjes & snacks
Dranken & cocktails
Cuisine
Aziatisch
Italiaans
Mexicaans
Grieks
Mediterraans
Spaans
Hollands
Frans
Amerikaans
Midden-Oosters
Uitgelicht
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Wat eten we vandaag?
Kerst recepten
Recepten avondeten
Makkelijke recepten
Vegetarische recepten
Inspiratie
Kerst recepten
Handige weekmenu's
Proeverijen & events
Kookvideo's
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Kooktips & blogs
Experiences
Over ons
Wie zijn wij?
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Eatertainers
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Samenwerken
Aanmelden
Print opties
Titel
Afbeelding
QRCode
Ingrediënten
Informatie
Instructies
Printen
Sluiten
Kip pilav
Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min
Ingrediënten
2 personen
Ingrediënten
150 gr witte rijst
200 gr rode paprika
125 gr bleekselderij
300 gr kipfilet
Peper en zout
1 tl paprikapoeder
1 el olijfolie
70 gr tomatenpuree
½ el ketjap
2 perziken (200 gr)
1
Bereid de rijst volgens aanwijzingen op de verpakking.
2
Verwijder de zaadlijsten van de paprika en snijd in blokjes. Maak de bleekselderij schoon en snijd in dunne ringen.
3
Snijd de kipfilet in blokjes. Bestrooi rondom met peper, zout en paprikapoeder.
4
Verhit een koekenpan met olie. Bak de groenten en kipblokjes gedurende 7 min. totdat de groenten zachter zijn geworden en de kip licht gebruind.
5
Voeg de tomatenpuree toe en schep deze door het geheel. Voeg tot slot de ketjap toe en bak 1 min. mee.
6
Ontvel de perzik en verwijder de pit. Of gebruik perziken uit blik. Snijd in partjes.
7
Serveer de kip met rijst en de schijfjes perzik.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.