Print opties

Sluiten

Kip tandoori met naanbrood, rijst en salade

Bereidingstijd
40 min
Wachttijd
1u 0min
Totale tijd
1u 40min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 180ºC. Snijd de kip in blokjes van 3 bij 3cm. Pel en snipper de ui en knoflook. Snijd de groene peper in ringen.
2
Meng de helft van de yoghurt met ui, knoflook, zout, ½ van de groene peper, tandoori kruidenpasta en de kip. Laat minimaal een uur marineren.
3
Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan en bak de kip 10 min. op laag vuur in de marinade.
4
Breng een pan met water aan de kook. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af. Bereid vervolgens de naanbroden volgens de aanwijzingen op de verpakking.
5
Snijd de koriander grof, de limoen in partjes en schaaf de komkommers met een kaasschaaf in linten. Meng de komkommerlinten met de resterende yoghurt, zwarte peper en olijfolie. Voeg eventueel zout naar smaak toe.
6
Serveer de kip tandoori met de rijst, naanbroden, koriander, overige groene peper, limoenpartjes en de komkommeryoghurt salade.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.