Snijd de kipfilet in blokken van 2 cm en marineer deze voor 15 min. met Verstegen Mix voor Kip Tandoori.
2
Spoel de rijst en kook deze volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af. Pel de knoflook en snijd deze fijn. Hak de peterselie fijn.
3
Verwarm een pan met de zonnebloemolie en bak de kip in 4 min. goudbruin. Voeg de tomatenpuree en knoflook toe, bak dit 2 min. op middelhoog vuur mee en voeg vervolgens de yoghurt toe. Roer dit goed door en laat dit voor 3 min. nog zachtjes koken.
4
Breng ondertussen een pan met water aan de kook en kook de snijbonen in 2 min. beetgaar. Giet de snijbonen af.
5
Serveer de kip tandoori met de rijst en snijbonen. Garneer het gerecht met de peterselie.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.