Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd 3 cm van de onderkant van de asperges. Maal de cornflakes fijn in de blender. Scheid de eieren, bewaar het eigeel en roer los.
2
Snijd de kipfilet in aan de zijkant tot 1 cm voor het einde. Vul de kipfilet met de beenham en geraspte oude kaas. Vouw de kipfilet dicht. Haal de kipfilet door het eigeel en vervolgens door de cornflakes.
3
Verdeel de rösti’s over een met bakpapier beklede bakplaat en bak af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4
Breng ondertussen een pan met water aan de kook en kook de doperwten in 5 min. beetgaar.
5
Verhit een pan met 2/3 van de olijfolie en de roomboter en bak de kipcordonbleus in 10 min. gaar. Verhit een andere pan met de overige olijfolie en bak de groene asperges 7 min.
6
Verdeel de rösti’s, groene asperges, doperwten en kipcordonbleus over de borden en serveer met de truffelmayonaise.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.