Print opties

Sluiten

Kipdijsaté met een frisse salade

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Steek de barbecue aan. Snijd de komkommer in blokjes. Halveer de snoeptomaten en snijd de rode paprika in repen. Hak de peterselie grof.
2
Breng een pan met water aan de kook en kook de mini penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af.
3
Leg de kipdijsatéspiesen op de barbecue tot ze gaar zijn. Meng ondertussen de mini penne met de komkommer, tomaat, rode paprika, de helft van de peterselie en de dressing. Breng op smaak met peper en zout.
4
Verdeel de pastasalade over de borden en leg de kipdijsatéspiesen naast de salade. Garneer met de rest van de peterselie.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.