Print opties

Sluiten

Kipgehaktballen in kruidige tomatensaus

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediƫnten

2 personen
Ingrediƫnten
1
Breng een pan met water aan de kook en kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Breng nog een pan met water aan de kook en kook de pompoenblokjes in 10 min. gaar.
2
Mix het kipgehakt met de kipkruiden en draai er balletjes van met een diameter van 4 cm. Pel en snipper de ui en verhit de olijfolie in een pan. Bak de kipgehaktballetjes rondom gaar en goudbruin. Voeg de ui toe en bak mee tot deze glazig is geworden.
3
Voeg de gezeefde tomaten samen met de garam masala, het knoflookpoeder en wat peper en zout toe aan de gehaktballen. Breng aan de kook en draai daarna het vuur laag. Laat 3 min. pruttelen. Pluk ondertussen de blaadjes koriander.
4
Serveer de rijst met de pompoenblokjes en de gehaktballen met kruidige tomatensaus. Garneer met de koriander en wat peper.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.