Steek de BBQ aan. Snijd de courgette in blokken van 1 cm. Snijd de mozzarella in dunne plakken.
2
Snijd de kipfilet horizontaal net niet helemaal door. Verdeel de mozzarella en de helft van de rode pesto in het opengesneden deel. Vouw de kipfilet dicht en omwikkel met het spek.
3
Breng een pan met water aan de kook en kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af.
4
Smeer de kiprollades in met 2/5 van de olijfolie en bak in 10 min. gaar op de BBQ. Ris de blaadjes van de oregano.
5
Verhit ondertussen een pan met 2/3 van de overgebleven olijfolie en bak de courgette 3 min. Voeg de overige rode pesto, de helft van de oregano en pasta penne toe. Breng op smaak met peper en zout. Zet het vuur uit en roer de postelein door de pasta.
6
Verdeel de pasta over de borden samen met de kip. Garneer met de overige oregano en olijfolie.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.