Verwarm de oven voor op 200°C boven- en onderwarmte. Pel en hak de knoflook fijn en mix de helft van de sojasaus met de kipkruiden. Voeg de knoflook en sojasausdressing samen met de kipfilet toe in een kom en laat dit 5 min. marineren. Leg de kip op een met bakpapier beklede bakplaat, besprenkel met de olijfolie en schuif voor 20 min. de oven in.
2
Pers het sap uit de limoen. Meng het limoensap met de pindakaas en de overige sojasaus tot een dressing.
3
Snijd de jalapeño in plakjes, de komkommer in blokjes en de bosui in ringen. Doe alles bij elkaar in een kom en voeg de helft van de dressing, de rode kool en wortel toe. Mix en verdeel over de borden. Snijd de kipfilet in plakjes en leg op de salade. Top af met de overige dressing en sesamzaadjes. Breng eventueel op smaak met peper en zout.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.