Snijd de paksoi over de lengte in repen van 3 cm. Snijd het groene gedeelte van de paksoi fijn en houd apart.
2
Maak de sperziebonen schoon. Breng een pan met water aan de kook en kook de sperziebonen in 3 min. beetgaar.
3
Breng ondertussen een andere pan met water aan de kook en kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4
Verhit 1/3 van de zonnebloemolie in een pan en warm hier de kipsaté in op. Verhit een andere pan met de overige zonnebloemolie en bak de paksoi en sperziebonen samen met de rijst 5 min. op hoog vuur.
5
Verwarm de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
6
Verdeel de rijst, kipsaté en satésaus over de borden en garneer met de gefrituurde uitjes en het groen van de paksoi.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.