Print opties

Sluiten

Kipstoof met aardappel

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
2u 0min
Totale tijd
2u 15min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Maak de wortel en prei schoon en snijd de wortel in plakjes en de prei in ringen. Pel en snipper de ui en snijd de kipfilet in blokjes. Maak de aardappelen schoon en snijd in grove stukken. Schillen is niet nodig.
2
Verwarm de olijfolie in een pan op middelhoog vuur en fruit de ui. Bak de kipfilet mee samen met wat peper en zout tot deze gaar is. Voeg de wortel en prei aan toe en bak 3 min. Voeg vervolgens de aardappelen samen met de kerrie, wat peper en zout en de kippenbouillon toe. Breng het geheel aan de kook en draai daarna het vuur laag. Laat 2 uur stoven.
3
Hak de peterselie grof. Voeg de kookroom toe aan de stoof samen met de helft van de peterselie. Meng nog even en verdeel over de borden. Garneer met de overige peterselie en peper naar smaak.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.