Print opties

Sluiten

Klassieke blondies

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
1u 0min
Totale tijd
1u 15min

Ingrediënten

16 stuks
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Verwarm de oven voor op 180°C (boven- en onderwarmte). Bekleed een vierkante bakvorm 20 x 20 cm met bakpapier.
2
Klop in een kom de ongezouten roomboter met de lichtbruine basterdsuiker tot een glad mengsel. Voeg het ei, de eidooier en het vanille-extract toe en meng goed door. Zeef de tarwebloem, het bakpoeder en een snufje zout boven het beslag. Spatel door tot een egaal mengsel.
3
Hak de witte chocolade grof en roer 4/5 door het beslag. Giet het beslag in de bakvorm en strijk glad. Strooi de overige witte chocolade over het beslag. Bak de blondies in ca. 30 min. tot de randen licht goudbruin zijn en het midden nog een beetje zacht.
4
Laat volledig afkoelen in de vorm. Snijd in 16 stukken.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.