Print opties

Sluiten

Klassieke patatas bravas

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Snijd de krieltjes in stukken. Verhit de olijfolie in een pan op middelhoog vuur en voeg de krieltjes samen met het paprikapoeder en wat peper en zout toe. Bak de krieltjes in zo’n 10 min. rondom goudbruin en knapperig.
2
Pel en snipper ondertussen de sjalot en pel en hak de knoflook fijn. Verhit de roomboter in een sauspannetje op middelhoog vuur en voeg de ui en knoflook toe. Bak 2 min. mee en voeg het cayennepoeder, de gezeefde tomaten en wat peper en zout toe. Laat 5 min. pruttelen.
3
Hak de peterselie fijn. Serveer de patatas bravas met de tomatensaus en aioli en top af met de peterselie.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.