Print opties

Sluiten

Kleine pesto bladerdeegstengels met sesamzaad

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Verwarm de oven voor op 200ºC en ontdooi het bladerdeeg.
2
Pel de knoflook en mix in een keukenmachine met de zongedroogde tomaten, basilicum, cashewnoten, olijfolie en Verstegen Zeezout tot een gladde pesto.
3
Smeer een plak bladerdeeg in met de pesto en leg een volgende plak bladerdeeg er bovenop. Snijd in 5 gelijke repen van 2,5 cm en draai ieder stuk een aantal keer zodat er een twister ontstaat.
4
Kluts het ei los en bestrijk hiermee de twisters. Strooi het Verstegen Sesamzaad over het bladerdeeg. Leg de twisters op een met bakpapier beklede bakplaat en plaats in de oven. Bak voor 15 min. in de oven of tot goudbruin en gaar.
5
Haal de twisters uit de oven en laat afkoelen.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.