Verwarm de oven voor op 130ºC. Pel en snipper de ui en knoflook. Snijd het vlees in 3 stukken. Pers de limoenen in een apart kommetje.
2
Verhit de boter in een ovenbestendige braadpan en bak de ui en knoflook glazig. Voeg het sap van de limoenen, worcestersaus, rode wijnazijn, Verstegen World Spice Blend Habanero, runderbouillon en het vlees toe. Zet de pan 5 uur in de voorverwarmde oven. Haal de pan uit de oven en trek het vlees met twee vorken uit elkaar.
3
Pel en snijd de rode ui in ringen en voeg toe aan een kom. Verhit het water, azijn en de suiker in een pan totdat de suiker is opgelost. Schenk over de rode ui en zet apart.
4
Halveer de avocado’s, verwijder de schil en de pit. Snijd in plakken. Snijd de Jalapeño peper in ringen, de radijs in dunne plakken en pluk de blaadjes peterselie. Verhit een pan en bak de tortilla’s 15 sec. per kant.
5
Verdeel over iedere taco een beetje crème fraîche, stoofvlees, avocado, ingelegde rode ui, Jalapeño peper, radijs en verse peterselie.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.