Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de wortel en paprika in dunne reepjes en de prei in ringen. Verdeel de groenten over twee stukken bakpapier en breng op smaak met peper en zout. Besprenkel de groenten de olie.
2
Leg de kabeljauwfilet op de groenten en smeer op de bovenkant van de kabeljauwfilet de tomatentapenade. Vouw het bakpapier als een pakketje dicht.
3
Was de krieltjes en maak ze droog. Snijd de krieltjes doormidden en besmeer de binnenkant met kruidenboter. Strooi naar smaak zout over de kruidenboter en leg de twee halve aardappelen weer tegen elkaar. Pak de krieltjes per 5 stuks in met aluminiumfolie.
4
Plaats de aardappelpakketjes en de vispakketjes 20 min. in de oven. Controleer met een vork of de aardappels gaar zijn.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.