Print opties

Sluiten

Kleurrijke poké bowl met tempeh blokjes ketjap

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Snijd de rode kool fijn. Meng in een kom ¼ van de rijstazijn en de karweipoeder. Meng deze marinade met de rode kool en zet even apart.
2
Bereid de sushirijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3
Verwarm de overige rijstazijn samen met de suiker en het zout in een pannetje en roer goed door zodat de suiker en het zout oplossen. Meng door de gekookte rijst.
4
Verhit de zonnebloemolie in een pan en bak de tempeh blokjes in 6-8 min. krokant.
5
Schil ondertussen de wortel en snijd in mooie repen. Snijd de bosui in dunne ringetjes.
6
Verdeel de rijst over grote kommen en leg de aangemaakte rode kool, tempeh blokjes, wortel, edamame boontjes, bosui en taugé rondom de rijst.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.