Print opties

Sluiten

Knapperige tortilla’s met tomatensalsa

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min

Ingrediënten

10 personen
Ingrediënten
1
Verwijder de steel van de Spaanse peper en snijd in vieren. Snijd de ui in grove stukken. Verhit op hoog vuur een grill- of koekenpan. Gril de Spaanse peper en cherrytomaten kort lichtbruin. Maal de Spaanse peper, cherrytomaten, ui, koriander en zout in de blender tot een gladde salsa. Houd wat koriander apart ter garnering.
2
Verhit de olie in een koekenpan op laag vuur. Leg de tortilla in de olie en bak deze rustig aan beide kanten goudbruin en knapperig. Haal de tortilla uit de pan en smeer de salsa over de warme tortilla. Garneer met wat blaadjes koriander.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.