Knapperige Tortillas Met Tomatensalsa
Niveau
Gemiddeld
Tijd
15 min

Knapperige tortilla’s met tomatensalsa

Ingrediënten

10 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
1
Verwijder de steel van de Spaanse peper en snijd in vieren. Snijd de ui in grove stukken. Verhit op hoog vuur een grill- of koekenpan. Gril de Spaanse peper en cherrytomaten kort lichtbruin. Maal de Spaanse peper, cherrytomaten, ui, koriander en zout in de blender tot een gladde salsa. Houd wat koriander apart ter garnering.
2
Verhit de olie in een koekenpan op laag vuur. Leg de tortilla in de olie en bak deze rustig aan beide kanten goudbruin en knapperig. Haal de tortilla uit de pan en smeer de salsa over de warme tortilla. Garneer met wat blaadjes koriander.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Brigitte van Tongeren
Brenda van Eatertainment
Brigitte van Tongeren
Brenda van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Voor- & tussengerechten
Borrelhapjes & snacks
Cuisine
Mexicaans
Diëten
Balans
Soort
Wraps & Tortilla's
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vegan

Gemaakt door Eatertainment

Delen via