Knapperige Tortillas Met Tomatensalsa
Niveau
Gemiddeld
Tijd
15 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vegan

Knapperige tortilla’s met tomatensalsa

Deze Mexicaanse tortilla’s zet je binnen een handomdraai op tafel. Lekker krokant gebakken en met een pittige salsa: de mini tortilla’s zijn ideaal als borrelhapje. Tomatensalsa over? Deze is ook heerlijk als dip bij de borrel.

 

Mijn menuplanner

Ingrediënten

10 personen
Ingrediënten

Recept knapperige tortilla’s met tomatensalsa

Kookmodus
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
Kookmodus
1
Verwijder de steel van de Spaanse peper en snijd in vieren. Snijd de ui in grove stukken. Verhit op hoog vuur een grill- of koekenpan. Gril de Spaanse peper en cherrytomaten kort lichtbruin. Maal de Spaanse peper, cherrytomaten, ui, koriander en zout in de blender tot een gladde salsa. Houd wat koriander apart ter garnering.
2
Verhit de olie in een koekenpan op laag vuur. Leg de tortilla in de olie en bak deze rustig aan beide kanten goudbruin en knapperig. Haal de tortilla uit de pan en smeer de salsa over de warme tortilla. Garneer met wat blaadjes koriander.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.