Print opties

Sluiten

Knapperige zalm uit de oven

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Dep de zalmfilets goed droog met keukenpapier en leg ze in een ovenschaal.
2
Pel de knoflook. Rasp de schil van de citroen (rasp het witte gedeelte niet mee, dit is bitter) en pers de vrucht uit. Maal de knoflook, hazelnoten, platte peterselie en Parmezaanse kaas in een keukenmachine fijn. Schep in een kom en roer daar de citroenrasp en -sap, panko en olijfolie door.
3
Leg de zalmfilets op een met bakpapier beklede bakplaat en verdeel het Parmezaanmengsel over de zalmfilets, druk goed aan. Plaats in de oven voor 15 min. tot de zalm gaar is.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.