Pel en snipper de ui en knoflook grof. Schil de wortel en snijd in grove stukken. Halveer de grotere paddenstoelen.
2
Verwarm de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Bak de ui en knoflook in 2 min. glazig. Voeg de wortel en paddenstoelen toe en laat 5 min. meebakken. Draai vervolgens het vuur laag. Voeg de laurierblaadjes, Provençaalse kruiden, paprikapoeder en tomatenpuree toe en laat dit nog 2 min. meebakken.
3
Breng in dezelfde pan de rode wijn en het water met het groentebouillonblokje aan de kook. Was de knolselderij grondig, snijd de onderkant eraf en voeg de knolselderij in zijn geheel toe.
4
Gaar de knolselderij ongeveer 1,5 uur (afhankelijk van de grootte van de knolselderij) in een afgesloten pan. Houd het geheel tegen de kook en keer de knolselderij regelmatig om.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.