Print opties

Sluiten

Knolselderij-prei stamppot met pangasiusfilet

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Schil de aardappelen en knolselderij en snijd in grove stukken. Zet in een pan net onder water met een snufje zout. Kook de aardappelen en knolselderij in 20 min. gaar.
2
Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de prei in halve ringen van 1 cm breed. Spoel de prei grondig. Meng de gesneden prei met de helft van de olijfolie en 1/3 van de za’atar. Rooster de prei 20 min. in de oven.
3
Snijd ondertussen de pangasiusfilet in grove stukken en meng met de bloem en de rest van de za’atar. Verhit de rest van de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de vis in ongeveer 6 min. gaar, draai halverwege om.
4
Giet de aardappelen en knolselderij af, voeg de melk toe en stamp met een pureestamper tot een stamppot. Meng de prei door de stamppot. Breng eventueel verder op smaak met peper en zout. Serveer de stamppot met de pangasiusfilet.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.