Snijd het briochebrood in 5 dikke plakjes. Klop de eieren los met de melk, 75 gram suiker en het kaneelpoeder. Haal de plakjes briochebrood aan beide kanten door dit mengsel en laat kort intrekken.
2
Verhit de roomboter in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de wentelteefjes goudbruin aan beide kanten voor 5 min. Strooi 30 gr suiker op een bord en haal de warme wentelteefjes erdoor.
3
Klop de slagroom stijf met 50 gram suiker, klopfix, vanille-extract, espresso en mokka-extract tot een luchtige koffieslagroom. Vul de spuitzak met de koffieslagroom.
4
Snijd de wentelteefjes voorzichtig in aan de zijkant en vul deze met de koffieslagroom. Snijd de aardbeien in stukjes. Bestuif de wentelteefjes met de poedersuiker en serveer met de aardbeien en muntblaadjes.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.